Iskun- ja kallistuksen ilmaisimet

Iskunilmaisimia käytetään monitoroimaan tavaran saamia iskuja sen kuljetusmatkan aikana. Kun pakkaukseen kohdistuu sallitun raja-arvon ylittävä isku (G-voima), värjäytyy ilmaisin punaiseksi. Kuljetusvarmuutta voidaan vielä tehostaa pakkaukseen liimattavilla isoilla huomiotarroilla ja varoitusteipillä.

Käyttökohteita ovat mm. elektroniikka, tietoliikenne, lasi- ja keramiikkateollisuus, kalusteet ja kodinkoneet, lääkkeet, kuljetus- ja muuttoliikkeet, ilmailu.

Kallistuksenilmaisimia käytetään monitoroimaan tavaroita, jotka eivät saa kallistua tietyn asteen yli kuljetuksen aikana. Ilmaisin osoittaa selkeästi, mikäli tavaraa on kuljetettu väärässä asennossa.

ShockWatch iskunilmaisin ShockWatch iskunilmaisin

ShockWatch iskunilmaisin

Kun pakkaukseen kohdistuu sallitun raja-arvon ylittävä isku (G-voima) ShockWatch tarrassa oleva lasiputki värjäytyy punaiseksi. Kuljetusvarmuutta voidaan vielä tehostaa pakkaukseen liimattavilla isoilla huomiotarroilla ja varoitusteipillä.

Käyttökohteita ovat mm. elektroniikka, tietoliikenne, lasi- ja keramiikkateollisuus, kalusteet ja kodinkoneet, lääkkeet, kuljetus- ja muuttoliikkeet, ilmailu.

Ilmaisin itsessään ei estä tavaran vahingoittumista, mutta vähentää pelkällä olemassa olollaan selvästi kuljetusketjun aikana sattuneita vahinkoja.

Lisätietoja ja kuvia
 • Kertakäyttöinen
 • 5 eri herkkyyttä (25G, 37G, 50G, 75G, 100G)
 • Valmiiksi aktiivisessa tilassa
 • Kiinnitetään pakkaukseen ohjeiden mukaisesti
 • Rahdinkuljettaja kuittaa ilmaisimen eheyden tavaraa vastaanottaessaan
 • Tavaran vastaanottaja tarkistaa ilmaisimen
 • Rahtikirjaan on tehtävä merkintä lauenneesta tai puuttuvasta ilmaisimesta
 • Huolellisen tarkistuksen jälkeen lähetys joko hyväksytään tai aloitetaan vahingonkorvauskäsittely
 • ShockWatch ilmaisimia löytyy myös pienempinä, jolloin ne voidaan asentaa esim. herkän laitteen sisälle.

ShockWatch ilmaisimia löytyy myös pienempinä, jolloin ne voidaan asentaa esim. herkän laitteen sisälle.

 • SW clip
 • SW miniclip single
 • SW miniclip double (2 lasiputkea yhden sijaan)

Ottakaa yhteyttä niin etsitään yhdessä sopiva vaihtoehto!

ShockWatch 2 -iskunilmaisin ShockWatch 2 -iskunilmaisin

ShockWatch 2 -iskunilmaisin

Kertakäyttöinen iskunilmaisin joka on suunniteltu suurempien ja painavampien lähetysten seurantaan. Aktivoidaan vasta kiinnitettäessä - helpottaa ilmaisimien kuljettamisen paikasta A paikkaan B. Käyttökohteita ovat mm. elektroniikka, kemikaalit, tietoliikenne, lasi- ja keramiikkateollisuus, kalusteet ja kodinkoneet, lääkkeet, kuljetus- ja muuttoliikkeet, ilmailu.

Ilmaisin itsessään ei estä tavaran vahingoittumista mutta vähentää pelkällä olemassa olollaan selvästi kuljetusketjun aikana sattuneita vahinkoja. Kuljetusvarmuutta voidaan vielä tehosta pakkaukseen liimattavilla isoilla huomiotarroilla ja varoitusteipillä.

Lisätietoja ja kuvia
 • 7 eri herkkyyttä (5G, 10G, 15G, 25G, 37G, 50G, 75G)
 • Varustettu ainutkertaisella numerosarjalla
 • Ilmaisin kiinnitetään pakkaukseen ohjeiden mukaisesti
 • Rahdinkuljettaja kuittaa ilmaisimen eheyden tavaraa vastaanottaessaan
 • Tavaran vastaanottaja tarkistaa ilmaisimen
 • Rahtikirjaan on tehtävä merkintä lauenneesta tai puuttuvasta ilmaisimesta
 • Huolellisen tarkistuksen jälkeen lähetys joko hyväksytään tai aloitetaan vahingonkorvauskäsittely
MAG 2000 iskunilmaisin MAG 2000 iskunilmaisin

MAG 2000 iskunilmaisin

MAG 2000 iskunilmaisin on kustannustehokas ja uudelleen käytettävä laite. Suunniteltu seuraamaan yli 250kg:n herkkien ja helposti rikkoutuvien tuotteiden ja pakkauksien käsittelyä. Tuotetta käytetään laajalti myös rautatievaunujen ja rekka-autojen saamien iskujen seuraamiseen lastauksien ja kuljetusten aikana.

Laite käyttää hyväkseen 2 viritettyä magneettia. Saatuaan määritellyn toleranssin ylittävän iskun magneetit erkanevat ja jättävät laitteeseen näkyviin selvästi nähtävän punaisen merkin. Merkki osoittaa myös mistä suunnasta isku on tullut. Laitteen voi virittää uudelleen toimintavalmiiksi erikseen suunnitellulla avaimella. Avaimen avulla laitetta voi käyttää yhä uudelleen. Erikoisavain myös estää manipulaatioyritykset.

Lisätietoja ja kuvia
TiltWatch XTR kallistuksenilmaisin TiltWatch XTR kallistuksenilmaisin

TiltWatch XTR kallistuksenilmaisin

Tietyt tuotteet on kuljetettava pystyasennossa. Kuljetusketjujen aikana on kuitenkin vaikea varmistua siitä ettei paketti ole vahingossa kallistunut yli kipurajojen. TiltWatch XTR kallistuksenilmaisin osoittaa yksinkertaisella ja heti luettavalla tavalla onko paketti kuljetettu ja varastoitu pystyasennossa oikealla tavalla.

Lisätietoja ja kuvia

Keskellä oleva ilmaisin muuttuu punaiseksi mikäli paketti on kallistunut yli 83 astetta. Ilmaisimessa on yksilöllinen numerointi joka varmistaa sen ettei ilmaisinta ole manipuloitu. Kosteus, lämpötilavaihtelut ja muut ulkoiset olosuhteet eivät vaikuta TILTWATCH XTR -tuotteen toimintaan.

Kallistuksenilmaisin aktivoituu vasta kun se kiinnitetään kuljetettavaan kolliin. Yhdessä ilmaisimen alle liimattavan varoitustarran kanssa TiltWatch XTR näkyy mahdollisimman hyvin kaikille kollia liikuttaville henkilöille. Tämä varmistaa sen, että kolli kuljetetaan mahdollisimman varovaisesti ja tuotteen ominaisuudet huomioon ottaen.

TiltWatchPlus kallistuksenilmaisin TiltWatchPlus kallistuksenilmaisin

TiltWatchPlus kallistuksenilmaisin

TiltWatchPlus on kallistuksenilmaisin, joka on suunniteltu usealla erillisellä kallistusta ilmaisevalla asteella pystytilassa pidettäviä herkkiä kuljetuksia varten. Erityisesti tuotteille, joissa jo pieni kallistus kuljetusketjun aikana voi vahingoittaa tuotetta.

TiltWatchPlus kertoo montako astetta kolli on kallistunut oikealle tai vasemmalle. Erillinen ilmaisin kertoo myös onko kolli varastoitu tai kuljetettu ylösalaisin. Metallikuula (ei magneettinen) osoittaa peruuttamattomasti mikäli kolli on kallistunut tuotteen kipurajan yli.

Lisätietoja ja kuvia

Jokaisessa ilmaisimessa on yksilöllinen numerointi joka varmistaa sen ettei ilmaisinta ole manipuloitu. Kosteus, lämpötilavaihtelut ja muut ulkoiset olosuhteet eivät vaikuta tuotteen toimintaan. Aktivoituu vasta kun se kiinnitetään kuljetettavaan kolliin.

Yhdessä ilmaisimen alle liimattavan varoitustarran kanssa TiltWatchPlus näkyy mahdollisimman hyvin kaikille kollia liikuttaville tahoille. Tämä varmistaa sen että kolli kuljetetaan mahdollisimman varovaisesti ja tuotteen ominaisuudet huomioon ottaen.

 • Oy Linton Ab ©   |  
 • 046 8702 323   |  
 • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.