Lämpötilan ilmaisimet

Onko tuotteenne herkkä lämpötilanvaihteluille?

Kylmäketjujen hallintaan soveltuvien ratkaisujemme avulla voitte kustannustehokkaasti seurata herkkiä ja herkästi pilaantuvia/vahingoittuvia tuotteita niiden kuljetusketjujen ja varastoinnin aikana. Lämpötilanilmaisimet auttavat teitä varmistamaan että tuotteenne laatu säilyy virheettömänä sekä antavat kiistattoman todisteen kuljetusketjujen aikana tapahtuvista mahdollisista virheistä.

ColdMark ColdMark

ColdMark

Jotkut lämpötilavaihteluille herkät tuotteet eivät saa altistua kylmälle. ColdMark™ on lämpötilan laskemista ilmaiseva indikaattori. Se aktivoituu itsestään ja ilmaisee tarkasti onko tuote altistunut esim. alle 0°C lämpötilalle.

Kun lämpötila laskee alle laukeamislämpötilan, indikaattorin kirkas pää muuttuu violetiksi. Vaikka lämpötila nousisi takaisin, indikaattorin kärki pysyy violettina.

Lisätietoja ja kuvia

Saatavilla eri herkkyyksiä seurattavan kohteen mukaan. ColdMark™ on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi. Se on helposti lisättävissä kuljetuslaatikkoihin ja pakkauksiin. Takaosan liimaa suojaava paperi poistetaan ja ilmaisin kiinnitetään pakkauksen sisään. ColdMark™ kertoo kuljetuksen jälkeen onko lämpötila pakkauksessa laskenut alle sallitun arvon.

ColdMark™ lämpötilailmaisimet ovat oivallisia niin lääkealan kuin elintarviketeollisuudenkin kylmäketjun varmistamiseen.

WarmMark WarmMark

WarmMark

Tietyt lämpötilalle herkät tuotteet on pidettävä viileässä. WarmMark™ Lämpötilaindikaattori seuraa kuljetuksen aikana tapahtuvia mahdollisia lämpötilavaihteluja. Ilmaisimet antavat tarkan tiedon lämmönnoususta.

WarmMark™ toimii yksinkertaisesti: mikäli indikaattorin ikkuna on valkoinen, lämmönnousua ei ole tapahtunut. Mikäli lämpötila kohoaa ilmaisimen arvon yli, punainen väri laskeutuu ajan kuluessa alemmas. Mikäli lämpötila laskee takaisin alle indikaattorin arvon, punainen väri lakkaa laskeutumasta. Tällä lailla voitte arvioida kauanko tuote on altistunut liian korkealle lämpötilalle.

Lisätietoja ja kuvia

WarmMarkin tuoteperheeseen kuuluu monta eri lämpötila-arvoa ja eri käyttöaikoja.

Käyttökohteita ovat mm. lääkealan kuljetukset, elintarvikkeet, rokotteet, elintarvikkeet, kemikaalit, kosmetiikka, suklaa, makeiset.

  • Oy Linton Ab ©   |  
  • 046 8702 323   |  
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.